Oxytocinboost och tjejkväll

Hej,

Igår kom tjejerna hit och vi åt chips och dip :D Vi såg på diseyfilmer dock bara två; den lilla kycklingen och Bambi. Kycklingen var jätterolig :D Tack mamma för att jag inte fick se Bambi när jag var liten, den var astråkig. Sandra och Ylva somnade till och med :P

Idag blir det tjejkväll hos Ylva :) Det blir  middagslagning, jag tror att  det står potatisgratäng och lammkotletter på menyn :D Gottans

På senaste tiden har jag försökt boosta flickorna på oxytocin :) Det är något som jag tycker mig kunna komma ihåg att min naturkunskapslärare har sagt att man blir lungare om man blir rörd på ett lugnt sätt så nu så fort jag får tillfälle så sitter flickorna i mitt knä och jag gör stora cirklar med händerna på deras bröstkorg och mage, ibland tror jag fakitskt att det fungerar :) De blir lugnare ett litet tag, sedan är det 105% procent igen :P


Önskar att de kunde vara så här lite oftare :P

3, 2, 1 halsbränna

Hej,

Idag är det onsdan och nu börjar nedräkningen på allvar, på onsdag om tre veckor kommer mamma :D Nu har jag börjat på min lista på saker hon ska ta med sig och än så längestår det lite kläder och godis från Videomix :P Mer än så har det inte krafsats ner, måste jobba på det, någon som har ett förslag? :) Vad behöver jag från Sverige som inte finns här?, förutom chipsdip  :P Min sista dip kommer föresten gå åt imorgon när jag och Herefordbrudarna ska ha disneyfilmkväll hos mig. Så nu vädjar jag till en god samarit att skicka lite fler :P Denna samarit får vara vem som helst men jag syftar på min syster.

Märks det att jag fiskar efter kommentarer? :P Fler kommentarer till mig tycker jag :D

Igår hade jag världens värsta halsbränna, jag kunde knappt göra något utan att det skulle bränna till :( Det blev ju inte lättare av att jag har en unge på 15 månader som just nu vill bygga bo på min höft, så jag hela tiden måste böja mig ner för att plocka upp henne och så gör det jätteont i halsen, inte bra.

Idag gick vi till dagis med Millie och Connie hade en av våra mysiga förmiddagar :) Dock märktes det att hon var väldigt trött så vid halv elva fick hon sin mjölk och det blev march pannkaka ( var det så ni sa när vi var små, mamma och pappa?) till sängen. Till min förvåning somnade hon innan hon druckit upp mjölken och eftersom jag inte var säker på hur länge hon tänkte sova, hon sover aldrig länge på förmiddagen, så studsade in i duschen. När jag var klar kikade jag in på Connies rum och förväntade mig att se en glad liten trollunge som väntade på att bli hämtad. Detta var dock en syn som jag inte fick se, hon sov som en stock så jag satte mig och sminkade mig, något som jag nästan aldrig får göra när jag har barnen på morgnarna. Det visade sig senare att hon var jättetrött så hon fick sova till tio minuter innan vi skulle hämta Millie.

På dagis sa de att Millie hade sprungit runt och letat efter Connie halva förmiddagen, gulligt tycker jag men samtidigt helt oförståligt, jag hade då aldrig gjort något sådant efter min syster :P Men de är små än och har inte ännu funnit den otroliga irritation som en syster kan ge. Erica håller nog med i detta utalande :P

Nu blir det lite bilder utan inbördes ordning :P



Ylva och Charlie (Charlotte)


Connie i sin favoritbil på lekgruppen :) Barnet är för övrigt totalt inkapabel att le på bild.

Vi matade änder en dag :)


Utsikten från den lilla, vita bron


Harry och Charlie tittade hellre på brödpåsen som seglade iväg på floden än att se in i kameran :P


Brödpåsen som Charlie kastade ner :P


En svensk semla i England :)



Connie i ett mycket varmt bad :) Jag fick henne att le :P

 

 


Nedkissade trosor och regn

Hej,

För tio mintuer sedan gick Veronicas tåg, jag kommer sakna henne men vi kommer att ses till sommarn :)

Igår tvättade jag, mycket. Och medans Millie såg på TV och Connie sov tog jag en dusch. Under de 10 minuter jag var borta gick Millie på toa men hon kissade lite i trosorna, och här händer något som visar att jag har lärt henne något, hon la dem i torktumlaren som var igång med min rena tvätt. Hon hade lagt dem i tvättmaskinen men den var igång. Jag vet inte om det var gulligt eller äckligt. Tvätten fick iaf tvättas om :P

Innan dess satt jag och lyssnade på musik och hon kom och kikade på datorn och hon sa: "I don't love it" Är hon inte för söt ibland? :P



Just nu regnar det, eller är det snö? det går inte all avgöra, vilket gör att jag inte blir alltför sugen på att ta på mig kängorna och gå ut med flickorna men om Connie sover tills halv fyra slipper jag det (hoppas) för då är det ungefär en halvtimme till Oz kommer hem och då vill jag gärna vara hemma. Jag tycker lite att eftersom de bara ser barnen ett par timmar på kvällen så är det orättvist att jag kommer hem med dem en timme efter att Sam och Oz kommer hem.

Igår efter middagen stod jag en bit bort från Connie och kunde då konstatera att hon var smutsig så jag sa: "You're such a dirty little baby." Och vet ni vad hon gjorde? Hon svarade:"Dirty" Hon är så smart vissa dagar :D

Nu ska jag kika och se om hon fortfarande sover, vilket vi hoppas att hon gör :P

Ha det bra :)

Måndag och allt är som vanligt

Hej,

Idag är det måndag och dagis var öppet igen :D jag kände att jag var lycklig när jag vaknade imorse, sedan såg jag att det snöade, jag blev mindre lycklig. Hur kan det vara jättevarmt ena dagen och sedan kallt och snö dagen efter.

Förmiddagen har spenderats till att tvätta, jag har kommit fram till att jag ska köpa en tvättkorg och en tvätthängare så jag slipper torktumla allt, jag till skillnad från resten av den här familjens medlemmar vill inte förstöra mina kläder.

Det är måndag men allt är ändå inte som vanligt för imorgon kommer vår älskade Veronica att lämna oss. Hon kommer att bli saknad men jag hoppas att hon får det bra hemma i Borås :)

Jag läste igår en kommentar av pappa och jag tror inte att han förstår hur konstiga vissa av dessa barnprogram är, inte alls i stil med Transformers :P Härmed presenterar jag Dirtgirl world, det mest konstiga i vissa avseenden. Kroppen är tecknad men munnen och ögonen är animerade vilket ger karaktärerna ett ganska läskigt utseende.
Sedan är resten av barnprogrammen som inte är tecknade eller animerade jättejobbiga för alla vuxna är jätteöverdrivna och överagerande, jag blir less men tydligen inte Millie som nästan skrattar ihjäl sig när de gör något "skojigt"

http://www.youtube.com/watch?v=jb8MsPk33yI

Ett program som jag tycker mycket bättre om är Chugginton, de har en jättebra titellåt :D

http://www.youtube.com/watch?v=Jme9WGifHdU&feature=related

Nu ska flickungen få lite mer juice, även känt som saft men av någon anledning kallas det juice eller squash här :P Ha det gött :)

ingen rubrik

Det sket sig med Network för Rich glömde bort mig :/ tråkigt eftersom det är det enda jag har sett fram emot den här helgen.

Städning och Network

Hej,

Idag ska jag städa :O det måste göras, tvätten får göras imorgon men jag måste få bort den från golvet. Jag borde köpa en tvättkorg, eller tror ni att jag kommer att använda den? Kanske, kanske inte, ödet får utvisa det. Sedan blir det lite barnvaktning medans Oz åker ut på en cykeltur.

Ikväll blir det Network, ensam svensk. Vi får väl se hur det går. Det värsta är att jag måste åka med Rich dit, hoppas han kommer ihåg att hämta mig, och det är väl inte direkt något jag ser fram emot. Har jag tur kan någon annan skjutsa hem mig.

Det blir inte så mycket som händer när tjejerna inte är här. Igår köpte jag iaf två par skor för bara £8 :O Iof är det kanske inte världens bästa kvalitet men när de är så billiga kan jag gå tillbaka och köpa likadana :D Jag älskar Primark :D

Och med de orden lämna jag er :)
Ha det gött

Krig och lera

Hej,

Igår gick jag med flickorna till ASDA och gå vägen dit så insåg jag att det stod väldigt många männsikor vid vägkanten och alla män hade tagit av sig sina mössor och hattar. Till slut insåg jag att det var sorgetåget för den 21åriga soldaten som dog i Afghanistan för tre veckor sedan. Han bodde två gator bort från mig. Först i tåget kom en polis på motorcykel, sedan en likbil med en av de vackraste kistor jag någonsin sett; massor med blommor, den bittiska flaggan utbredd och ett blomarragemang där det stod swift+bold (snabb och djärv). Efter bilen med kistan kom två limousiner med sörjande, kvinnor som var helt förstörda och män som var hårda och inte grät men som uppenbarligen var förtvivlade. Det måste ha varit jättesvårt för familjen att låta tåget gå igenom samhället men också jättefint av dem, alla fick visa sitt stöd.

Detta krig... jag kan inte finna ord. Oskyldiga dör och nu har staten sagt att militärerna ska ta större personliga risker om det skyddar civila. Tony Blair har erkänt att om USA inte hade gått in i Irak hade han funnit en anledning att göra det. Alltså va? Den mannen ska ställas inför rätta och han ska straffas för det han har gjort mot tusentals familjer.


När jag kom hem från affären var mina Herefordbrudar och vi åkte till en fågelsjö och fikade. Själva den delen var trevlig men att ta sig dit var lite av ett helvete. Fötterna gled hela tiden undan när man gick och jag höll på att ramla fler än en gång. Mina fina svarta skor blev jätteleriga på både ut och insidan så nu måste jag gå till stan och köpa nya för att jag kommer aldrig kunna ha andra strumpor än svarta i de skorna :( men jag får köpa skor så det är inte helt dåligt :P

I helgen är tre fjärdedelar av Herefordbrudarna i Liverpool men jag kände att det var någon som Veronica verkligen såg framemot och det gjorde inte jag lika mycket så det var bäst att jag stannade hemma, och dessutom måste jag spara pengar.

Nu är det väl dags att göra sig redo för världen och ge sig ner på stan.
Ha de


Nya skor och snö

Hej,

Här kan man verkligen inte lita på vädret. Igår när jag vaknade var det mulet och jag tänkte att det var ju bra för då kan vi ändå gå ut, sedan började det dugga men det gick över. Sedan började det snöa men det var inte någon större fara för det var bara lite och det smälte så fort det slog ner i marken.

Oz hade bett mig att gå till affären och köpa lite mjölk så jag tänkte att med tanke på att mina skor blev togblöta häromdagen så jag tar mina nya kängor. Så jag gjorde iordning flickorna, satte dem i vagnen, gav med saft och mjölk och de fick en filt också för att de inte skulle frysa för det tar minst 20 min att gå till ASDA. När jag klev ut utanför dörren hade snön tilltagit och snöflingorna var stora som örngott :O :P Jag hade dessutom motvind så alla stora snöflingor landade i mitt ansikte och det blev askallt. Inte så kul. Efter ett tag började mina nya kängor skava på hälsenorna så jag bestämde mig för att gå till kvartersaffären istället.

Om man köper riktiga vandrarkängor, ska man inte kunna vandra i dem då? :O I och för sig har jag köpt dem på internet så jag kunde ju inte prova med innan men jag får väl försöka gå in dem innan Frankrike, snart ska mina täckbyxor komma också, förhoppningsvis kommer de att passa :)

Millie ser på Penelope medans jag försöker hålla mitt sinne friskt, jag blir galen av dessa barnprogram, vissa är bra andra inte om vi säger så. Inte för att det spelar någon roll för Millie, hon glor på vad som helst. Till och med när jag ser på något jag vill se så gnäller hon ett par gånger " I don't like it" och när hon inser att hon inte bestämmer så sätter hon sig i mitt knä och tittar ändå.

Connie ligger och sover fortfarande, för tydligen hade hon vaknat och velat ha mjölk vid tretiden men då hade Oz inte vaknat så hon hade legat och gråtit till halv sju så hon får ta igen lite sömn. Jag vaknar nästan aldrig när hon gråter såvida hon inte verkligen skriker eller om inte jag ska ta hand om dem på morgonen och bada dem och så, då vaknar jag så fort hon gnyr :P Skumtish

Idag när jag har överlämnat flickorna till deras far ska jag lägga upp lite bilder från veckan :)

Temlor, regn och inhalerad mjölk

Hej,

I tisdags var det semeldagen och eftersom vi inte längre befinner oss inom Svea rikes gränser så kör vi stenhårt på svenska traditioner för att inte få alltför mycket hemlängtan :) Alltså bakade Sandra och Ylva jättegoda semlor hemma hos Sandra och jag och Veronica gick dit på kvällen för att vara med i den gräddiga härligheten :D Tack för jättegoda Temlor S och Y :P

När jag skulle gå till S så ville jag säga godnatt till flickorna som såg på TV, de ville dock inte samma sak så jag gick och klädde på mig för att gå ut. När jag stod i hallen kom Millie och sa;
I need to say and kiss goodnight.
Och så kramade hon mitt ben och pussade mitt knä :P Sötungen då (A)

Igår skulle jag och V ta alla våra barn till parken regnet öste ner så det fick bli en mysdag inne istället :) Man kan inte lita på vädret här, om det är soligt när man vaknar så snöar det när man går och lägger sig :P helt ärligt. Lovet gör att jag måste ha ungarna hela tiden och jag vet inte vad vi ska hitta på för att sysselsätta dem, några förslag? någon? jasså inte det :( :P

Imorse badade jag flickorna och gjorde dem redo för dagen, detta innebär också matning av Connie. Hon får flingor och mjölk varje dag och hon äter jääääättelångsamt. Jag försöker till skillnad från hennes föräldrar att få i henne mjölken men det funkar inte alltid då hon på något vis försöker inhalera sin mat :P Idag fick jag bevis på att hon suger utt mat i näsan. Efter nästan hela frukosten började hennes vanliga rinnsnor blandas med mjölk :O:P Inte särskilt lunchigt :P

Ungen som inte gillar nappar

Hej,

I onsdags hade jag min väldigt omtyckta förmiddag med Connie. Det var kallt ute men solen sken så jag tog Connie och vi gick till Ylva och hon tog med Harry och Charlie och vi gick till lekparken. Connie älskade att gunga utan att ha Millie med sig, hon skrattade och sprattlade och hade sig :) Det är så kul att få tid med henne och se hela henne med hennes härliga personlighet som inte riktigt får komma fram när Millie är med.

Connie och CharlieConnie och Charlie på gungorna

När vi skulle gå hem började Charlie gråta och efter ett tag satte Connie igång och de villie inte sluta, till slut blev jag tokig så jag tog Connies nappflaska, hällde ut saften och pillade gumminappen och stoppade in den i munnen på Connie och hon blev tyst. Efter typ fem minuter somnade hon. Och detta är ungen som inte gillar nappar, hon har bara haft en napp när hon hade kolik när hon var jätteliten. Allt jag vet var att Connie var tyst och nöjd och sov i mer än en timme ute när hon hade nappen. Enough said.

 Ser hon ut att lida?

 Igår var vi hemma hos Sandra och lagade middag, hon hade huset för sig själv så vi slog på stort, utan att spendera en pence :P Det blev lök, tomat och svamppaj och till efterrätt blev det en inte så kladdig kladdkaka :P
Vi hade mycket trevligt och medans Sandra skjutsade Ylva hem så fann jag en sann Schlagervän i Veronica så vi lyssnade på olika schlagerfavoriter på youtube resten av kvällen. Jag satt som DJ och Veronica och Sandra gjorde ett engelskt alternativ på tunnbröd, det gick väl sådär :P

 Förrätt :)

 Huvudrätt

 Vårt fina middagsbord :)

 Och till sist, Sandras söta hund Lady :)

Det var allt för mig för denna gång, vi hörs, until then, take care


Lugn morgon

Hej,

Just nu sitter Millie mindre än en meter från TV:n och ser på Show me Show me medans Connie går runt och slår alla hårda ytor med en rosa liten sopskyffel :P Snart ska vi göra oss i ordning för att gå till Moms and Tots men innan dess måste jag lista ut vad jag ska skriva på en lapp till budfirman som ska komma senare idag och lämna möbler. Jag har fler än en gång struntat i att gå till lekgruppen för att det ska komma någon som antigen aldirg kommer eller som kommer flera timmar efter att lekgruppen slutat. Därför får det bli en lapp med mitt nummer på så får de ringa så kommer jag på två röda ögonblick, Moms and Tots ligger mindre än två minuters promenad från vårat hus :) Förhoppningsvis har inte mammorna någon emot att se efter flickorna i tio minuter :P

Jag vill ha post :O Skicka brev till mig :D

Ms Anette Nyberg c/o Mr W Osmond
7 Lea Court HR2 6HT
Hereford, Herefordshire
Great Britain

Jag måste föresten dela med mig av en dialog som som jag och Millie hade på toaletten förra veckan :P

A: Are you having a poo-poo Millie?
M: No, poo-poo's gone
A: Is it gone? Where is it then?
M: It's gone
A: Yes, you told me that, but where did it go?
M: Poo-poo's in my mouth
A: Ehh... Okay....

Vad säger man då? :p Hon är bra rolig ibland :)

Ha det gött


Galningarna och geten

Hej,

Veckan innehöll inte så mycket. En currykväll i torsdags med lite för mycket vin kan vara värd att nämnas för den var jätteroligt. Det var Sams och Ozs vänner från jobbet som var där men det var ändå askul :D

Fredags var en lugn kväll och alla tjejer var hos Sandra och drack milkshakes, spelade Simpssons alfabet och pratade om att vi skulle ställa oss på torget på lördag morgon och sjunga svenska sånger :) Detta var såklart inget vi skulle göra och det visste vi ju, alla utom Veronica. I själva verket var denna stora lögn ett sätt att avleda Veronica från det faktum att vi skulle på morgonen kidnappa henne för att fira hennes födelsedag, iofs fyller hon år på måndag men då jobbar vi ju :P

Så det blev en väldigt tidigt morgon för oss och vi åkte till ASDA och handlade lite ballonger, en banner, en kokard och en massa fika och en tårta :) Vi traskade ut på parkeringen och började blåsa upp balonger och tejpade upp bannnern runt bilen, den var rosa och det stod Birthday Girl på den. Vi satte upp två ballonger bak och en skylt som det stod HONK! på :P

Efter detta lilla påhitt så åkte vi till Veronica, gmde oss och väntade på att hon skulle gå ner till stället där vi hade sagt att vi skulle hämta henne innan vi åkte till stan (hon trodde ju att vi skulle sjunga på stan :P)  Sandra ställde sig bakom en vägg med en filt i högsta hugg och när Veronica ovetandes kom gåendes hoppade Sandra på henne och virade filten runt hennes huvud.

Vi ledde Veronica ner till bilen och vi körde henne till en park där vi åt frukost och satte upp ett spel där hon fick kasta en sten i olika ringar med olika poäng och vi hade tre kuvert med olika poäng som innehöll olika destinationer som vi skulle åka till. Det hela slutade med att vi åkte till Weston Super-Mare. Vi hade en picknicklunch och sedan hade tjejerna fått för sig att de skulle bada :O Detta påstående kräver bildbevis, här har  ni det.



 De badade alltså i Atlanet den 6 februari och det var typ tio grader varmt i solen :P De är inte riktigt friska i huvudet och det kommer definitivt inte vara i slutet av nästa vecka :P

Vi satte oss i bilen och åkte hela en halv kilometer till akvariet och kikade på lite fiskar, inte allför exalterande men ändå trevligt, de hade många konstiga sorters fiskar däribland Dorisfiskar i många olika storlekar ( ni som har sett Hitta Nemo förstår vilken jag menar)



och vi gjorde små sovernirer av små pennys :D



När vi kände oss klara i Weston Super-Mare åkte vi till Cheddar, ni vet osten, och de har tydligen väldigt fina grottor men vi kom dit för sent så vi kunde inte gå inte i dem och se hur det var, däremot tog vi en biltur uppför berget. På vägen upp sa Veronica: Var det där ett riktigt djur eller ett uppstoppat djur?
Vi trodde tänkte att det var nog ett får som sprang förbi. När vi var på väg ner igen ville tjejern stanna och titta lite. Jag såg en bergget så jag sa åt dem att vara lite försiktiga. De sprang uppför den närmsta kulle typ 25 meter från geten och jag  sa åt dem än en gång att vara försiktiga och satte mig i bilen för det var svinkallt. Knappt hade jag satt mig i bilen innan jag studsade upp ur sätet och skrek: AKTA GETEN!!! AKTA GETEN!!! Tjejerna började springa nerför backen samtidigt som geten hade börjat få upp farten och jag såg framför mig hur den skulle meja ner alla tre tjejerna och sedan springa mot mig. Som tur var ville geten bara över till andra sidan och tjejerna hade varit iväg men det hade kunnat gå illa.
Ursäkta för att jag har skrivit ordet"get" så många gånger men det är ett roligt ord :P

Sedan åkte vi till Bristol för att äta, vi vinglade runt ett tag innan vi hittade ett ställe att äta på. Vi hittade ett mycket trevligt ställe med många olika sorters människor och jag såg en av de fulaste transorna som finns tror jag, hon/han hade skäggstubb. Enough said.

Sedan åkte vi hem och lade oss, vi var mycket trötta efter en sen kväll och tidig morgon.

Och det alla barn, är berättelsen om galningarna och geten :P


Superhelg :D

Hej, nu var det ett tag sedan och det finns mycket att skriva on men allt som hände i andra delen av arbetsveckan överglänstes  av en av de bästa helger jag har haft på år och dagar känns det som :D

I lördags blev det en tidigt morgon, Herefordbrudarna skulle ut på turistäventyr, ca halv nio kom flickorna och hämtade mig, sedan styrde vi vår kos mot Stonehenge :D Ni vet, de där stora gamla stenarna som ingen vet vad de var till för och som har konstiga magnetiska linjer. Vi hade väl sagt att vi fick se om vi skulle betala för att komma in nära stenarna men när vi kom dit och tog bilder utifrån stängslet kom vi fram till att för £6 kom man inte mycket närmre, iof fick man en mp3spelare med info men jag hade redan googlat lite fakta om Stonehenge på fredagskvällen som vi gick igenom i bilen medans vi tuggade på jättegoda mackor som Sandra och Ylva hade gjort på morgonen. De hade vart jättesnälla och gjort personliga mackor åt oss allihopa (nästan) Det blev salami och bireostmakor, men eftersom varken Veronica eller jag är så jätteglada i Bire hade de skurit bort det vita på våra ostbitar och eftersom veronica är vegetarian var det ingen salami på hennes :)

En av flera bilder av Stonehenge, förhoppninsvis den bästa :P



Efter Stonehenge åkte vi tillbaka en bit till ett ställe vi hade åkt förbi tidigar som hette Woodhenge men efter Stongehenge var det ganska futtigt, det hade varit typ samma sak som stenarna men med trädstockar men nu var det bara cementstolpar där, efter att tjejerna gått balansgång en stund blev det lunch i bilen innan vi fortsatte :D

Ylva, Sandra och Veronica

Nästa mål på vårt turistäventyr var Avesbury där det finns något som liknar Stonehenge, större, äldre och man får gå hur man vill och ta på stenarna, man kan tillochmed känna värmeskillnad på de olika stenarna som skiller sig pga djupet de är satta i, deras postition i förhållande till solens bana och vilken stenart stenen är av.

Men Sandra råkade trycka in fel postkodd så vi hamnade i Swindon istället, inte oss emot dock :P Vilka tjejer har någonsin tackat nej till billig märkesshopping?

Nettans stora fynd var trosor från Triuph, Be Delicuis parfym och bodylotion och Bh och trosor från Mark & Spencer. Jag var glad :) och jag provad att tugga ett sådant däringa stort konstigt jättestort tuggummi, det resulterade i denna bild och väldigt trötta tinningar och käkar :P



När vi kände att vi var klara på Swindon satte vi oss återigen i bilen och den här gången knappade Sandra in rätt postkod till Avesbury :) När vi kom fram var det mörkt men vi var på vårt turistiga humör så vi skuttade ut ur bilen och tog våra filtar och kikade på stenarna. Vi såg ju inte direkt så mycket men det togs lite bilder och Ylva gav inte upp på tanken att känna värmeskillnaden i stenarna men eftersom det hade varit mörk och kallt ganska länge så var alla stenarna kalla. Men vi tog våra filtar och lade oss på marken och tittade på stjärnorna för det var en av de första klara kvällarna på jättelänge :) Efter ca 20 minuters stjärnskådning gick vi frusna till den lokala puben och drack varm choklad, mysmys :)



När vi åkte började bilen låta konstigt så jag bev helt hispig så jag mer eller mindre tvingade Sandra att köra in på kanten så vi kunde kika hur det såg ut och det verade helt okej men däcken hade behövt lite luft så vi åkte till en mack och försökte pumpa däcken men det gick inte så bra så vi körde hem och försökte koncentrera oss på andra saker, vi sjöng och gissade låtar och andra små billekar :)

Söndagen tillbringades med att ta det lugnt och Veronica och jag gick på kvällssånge i Hereford Cathedral, mycket vackert :) Senare på kvällen gick vi på The Network där vi skulle bevittna Barney's tilldelning av Queen Scout Award vilket tydligen var en mycket big deal för de hade sagt åt oss att vara fint klädda, så vi kom dit finklädda och där stod nästan alla i sina uniformer, bruna uniformer. Fint, jag vet inte ja, men det var iaf en mcyket trevlig kväll. Jag blev jättesugen på att sjunga karaoke så vi letade reda på en pub som hade karaokekväll och satsade järnet :p det blev dock inte så mycket sjunget för vår det för när vi väl hade tagit oss modet att gå fram till DJn så blev vi fast med ett gäng killar och vår tjejtrio blev huxflux uniduetter. När vi hade bestämt låtar fick vi snällt vänta på vår tur och efter mer än en timme kom våra killar och sa att de skulle dra vidare så då tyckte vi att det inte var något idé att stanna så vi åkte hem.

Det var alltså min superroliga helg med Herefrodbrudarna :)


RSS 2.0