Jag tar härmed min syster från markanden

Hej!

Jag är officiellt inte arg på henne längre. Hon har varit snöll idag, men jag tänker inte ta tillbaka det jag sa igår, det var sant och kommer att bli sant igen.


Lillasyster till salu!

Hej!

Nu har jag fler än en gång funderat över att skriva om min kära syster men valt att inte göra det  för att jag är en snäll människa men nu ska jag sluta vara det! Jag hänvisar till Yttrandefriheten när mamma kommer att säga åt mig att ta bort det här inlägget!

Kan ingen befria mig från henne?!?
Det finns få som gör mig så jävla förbannad som hon gör. Av någon anledning så går hon runt och ser sur ut och om man säger något så ser hon på en som om mna inte är värd hennes uppmärksamhet. Hon får en att känna sig som en amöba på en loppa på en råtta som bor i New Yorks kloaker som måste utrotas!
Jävla Skitunge! vad ger dig rätten att tro att du är mer värd än någon annan? Du äger inte världen och du är faan inte störst bäst och vackrast och du har inte någon som helst rätt i världen att bete dig som gör! Tänk på hur du beter dig och hur det kommer att påverka dina framtida relationer!

Titta jag kan inte ens skriva något otrevligt utan att ge henne ett råd!!! Vad är det för fel på mig? vad faan har det någonsin tagit mig att vara snäll? jag har givit upp på mänskligheten! Jorden håller på att gå under och det finns inget någon kan göra för att hindra det! Krig härjar och folk svälter!


Dans och Spotify

Hej!

Idag har jag gjort en paj :) Den blev väldigt god :) Nettan blev nöjd och mätt.

Ikväll var jag på dans på Bergsåker. Brobergz och Svänssonz spelade, jag blev lite besviken då det var annonserat att Shake skulle spela men hela bandet hade fått vinterkräksjuka :( De var mycket ledsna och det var tydligen den första spelningen någonsin som de har varit tvungna att ställa in. Men men, när Svänssonz spelar finns det mycket mer ögongodis på sccenen.

Brobergz ägde som vanligt och alla som var där dansade jättemycket. Tydligen kom en hel busslast med folk från Östersund och de var äckligt bra på att dansa, jag stod mest och tänkte "Bjud inte upp mig, jag kan inte dansa som er och jag är inte säker på att det är fysiskt möjligt att vicka på höfterna så som vissa killar gör" :)

However, jag fick mig en mysig liten dans och nu har jag faktiskt fått tag på ett Spotify Account, me is happy. jag ska aldrig mer lämna min dators sida :D I love it. Tack hamsterpaj som hade en länk till sidor som gav bort gratis accounts. Jag skaffade mitt för drygt en timme sedan och då fanns det 13 kvar att dela ut idag. Vad lärde vi oss av det? Jo, att det lönar sig att vara vaken halv ett på en tisdagsnatt :)

Imorgon ska jag fika med Sandra på stan, mums. :)

Nu ska jag lyssna lite mer och sedan ska jag sova på söta örat :)

Godnatt

RSS 2.0