Filmer och filmer

Knack knack, vem där? Nettan


Erica och jag sitter och tittar på Bad company och tuggar på lite popcorn.

Just nu är jag jättearg på First class. Jag ska skicka ett mail till alla i min ensemble men det fungerar inte. Jag blir tokig på det programet. Det fungerar aldrig som jag vill att det ska göra. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men men

Imorgon vill Erica att vi ska gå hem. hem. Ibland tror jag att hon har blivit besatt av en liten hurtig demon som bara längtar efter att ge min träningsvärk. Detta kommer inte att ske, hoppas jag. Man vet ju aldrgi, den där hurtiga demonen kan ju mycket väl vara duktig på att övertala en vek människa som mig. Vi får se hur det går.

Kvällens filmutbud på vettiga tvkanaler: * 3an: I hennes skor = chickflick
* 4an: Bad company = Skum action
* 5an: Bridget Jones dagbok = Chickflick

Av tre filmer varav två är tjejfilmer så tittar jag på Bad Company. Mycket dåligt val men min lillasyster vill det hon vill.

Nu ska jag ge mig i kast med First Class igen. Det ska bli mycket spännande att se hur det går.

God Natt

Tårtor och Fotografering

Tjo!

Today var det tårtdag på skolan. Detta betyder att under någon timme kommer alla, ALLA, elever i skolan att trängas i centralhallen för att titta på alla tårtor och smaka på dem. Om ni aldrig får nöjet att bevittna detta fenomen så kan jag upplysa er om att efter att klasserna har satt upp sina bord på varje sida av centralhallen så blir det ganska trångt. Och sedan strömmar alla eleverna till och då blir det varmt, mycket varmt.
Det fanns många fina bidrag men vår tårta var väldigt frän. Vi hade gjort en synt och den ställde vi på ett keyboardställ. Den var mycket fin och jättegod.

Igår fick jag ett samtal från en dam som sa att elevrådsstyrelsen skulle fotograferas  nere på Norra järnvägsgatan till en gymnasiekatalog.  Då fick jag bara några timmar på mig att  ringa alla i styrelsen och tala om detta för dem. Det blev lite svårare än jag trott men nästan alla var där iaf.

Jag har fått MVG- på min engelskauppsats :D I'm happy

Ha det göttans
Nettan 

Ericas värld

Godkväll!

I Ericas värld finns det tre religioner: vi tror på Gud, muslimerna tror på Allah och några tror på Buddah. Och alla andra är ... döda :P




 
Nemi: Jag vann!
Kille: En gång till
Nemi: Jag vann igen!
Kille: AJ!

Ettor och Potatismos

Hej hej hemskt mycket hej!

Den här dagen (måndagen den 6 Oktober för er som inte visste det, det gjorde iaf inte Per-Roger Carlsson på Radio Guld, denna blunder gjorde att jag misste den lilla respet jag hade fr den karln och jag bytte genast till Rix Fm) var ganska rolig dag. När lärarna avslöjade vad vi skulle göra på Es-dagen trodde jag att jag skulle ramla baklänges. Vi skulle i ensembler om 20 stycken komponera en låt om hur bra det är att gå estet! Jag säger det igen; 20 pers! Fatta hur många det är! Sedan kom det fra att treorna inte skulle vara med och spela upp åbäket utan vi skulle istället styra upp det hela. Det lät mycket bättre i mina öron, jag skulle få domdera yngre människor. Detta blev senare inte fallet då Amanda tog rollen som naturlig ledare, hon var bättre än jag hade varit :P

Efter att våra tilldelade timmar var över tyckte vi att det vi hade åstadkommit var ganska bra och att vi kanske hade möjlighet att vinna det mystiga priset som senare visade sig vara biobiljetter. Uppenbarligen var det inte så för när alla hade spelat upp sina låtar och juryn och alla grupper hade betygsatt låtarna så var vi inte ens i topp tre, jag blev mycket besviken.  Fel låt vann, som alltid när det gäller tävlingar i liknande karaktär.

Efter skolan ringde Erica och frågade när jag skulle komma hem, hon var hungrig. Jag fick så snällt ta mig hem och göra mat. Idag har jag för första gången gjort eget potatismos. Dt blev inte så jättebra med tanke på att vi varken hade mjlk eller någon större mängd smör men deet blev ätbart. Mamma, nästa gång du ska köpa köttbullar så skulle jag uppskatta om vi höll oss till Mamma scan, de är gosdast, det duger inte med B-köttbullar :D

Nu måste jag sova om jag vill fungera som en normal människa imorgon också nåja normal var väl att ta i men om vi säger att jag ska fungera som en trevlig människa, vad tror ni?

Godnatt
Nettan




(8) Vi är dom som vågar vara, dom som släpper lös.
Vi är en färgglad skara, med en massa klös.
Ja, vi är dom som vågar vara, dom som släpper lös
kärlek, gemenskap och musikalitet
Det är det som är att vara estet. (8)

Ni ser, vi borde ha vunnit :D

Globetrotter och Pizza

God kväll!

Idag har det blåsit, minst sagt, det var storm! Jag gick ut på balkongen och jag kom nästan inte in. Dörren vill inte gå igen! Mina damer och herrar; Hösten är här, nu dröjer det inte länge förän Kung Bore huserar i vårt avlånga land. Usch! Snö står inte högt på min önskelista.

Dagen har bestått i städning, Globetrotter och pizza med Pappa, Kicki och Erica. Mums. Man kan tycka att Globetrotter är ett simpelt spel men det är också det som är tjusningen med det hela. Det är roligt för att det är så enkelt :D

Nu står en ny vecka för dörren och veckans citat är som lyder; "Män beundrar gärna duktiga kvinnor - bara de inte är i samma branch" --- Sickan Carlsson

Nu ska jag ladda upp för morgondagens Estetdag på skolan.
Ha det göttans
Nettan

Konserter och Längtan

Gårdag var, enligt mig, en mycket bra dag. På skolan hade vi två Monica Zetterlund-konserter. Den första var för restena av ESeleverna och Ivic-eleverna. Jag måste säga att nog aldrig har haft en så tråkigt och platt publik. Är det svårt att se lite engagerad ut? Några av emotjejerna från ettan såg ut som om de tänkte något i stil med " Ge mig en pistol så skjuter jag mig nu" Speciellt en tjej i ettan såg ut som om hon skulle självdö av tristess. Själv tyckte jag inte alls att det var så tråkigt. Tvärtom så var det skitroligt! Min ensemble är så himla bra och ala ger varandra beröm och är jättesnälla och har kul.

Kvällskonserten var ASBRA!!! Alla Tog allt ett steg högre och alla gav allt! Jag är själv väldigt nöjd med min instats och lite överaskad att jag kunde ge så mycket när jag sjöng :D Peter hävdar att jag var bäst men han är partisk. Om han inte sa det kunde jag utöva lite infytande över mamma :P nej det skulle nog inte fungerar :D Det bästa med konserten var att Pappa och Kicki kom. Det var jättelänge sedan jag träffade dem sist. Jag har saknat min pappa jättemycket. Jag ka inte gå mer än en månadutan att träffa min pappa. Tack för att ni skyndade på eran resa upp, ni måte ha slagit hastighetsrekord på sträckan mellan Essvik och stan på under 10 minuter :)

Sandra har varit sjuk i nästan tre veckor och äntligen kom hon till skolan. Det är inte klokt vad jag har längtat efter henne! Hon var fortfarande inte riktigt kry och hon var väldigt trött men vi får hoppas att hon snart blir frisk!

Efter mitt förra inlägg har några bett om bilder på resultatet efter min hårfärgning, jag misstänker att den ena är mamma men jag vet inte. Tyvärr tänker jag inte göra det än för jag hade hoppats att mamma kulle ha ringt någon gång i måndags och varit lite förskräkt över mitt plötsliga färgbyte. Detta var inte den reaktion jag har fått (hon har inte ens sagt något) och därför tänker jag nu avslöja att mitt hår inte alls är lila. Det skulle jag aldrg göra mot mitt hår (tror jag iaf) jag älskar mitt hår för mycket och Erica skule aldrig hjälpa mig färga håret lila. 

Förhoppningsvis kan Peter sicka filerna till Erica från går så kanske jag kan ladda upp dem här om jag var tillräckligt bra och om jag listar hur man gr utan att behöva ladda upp dem  på Youtube för det kommer aldrig hända!

Nu blir det skamlös reklam! På fredag den 31 okober är det dans på Bergsåkers folkets hus. Svänsonz och Brobergs spelar. Allt det roliga börjar 19.00 och det kostar bara en ynka tjuga, billigt billigt :D

RSS 2.0