Love is in the Air

Hej!

Så har de äntligen fått varandra. Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Efter sju år har de äntligen kommit till skott.
Det är klart att prinsessan ska få gifta sig med vem hon vill bara han är passande för Sverige, han kommer ju ändå att bli kung.

Jag önskar dem all lycka.



Erica lagar mat!

Hej!

Okej så här ligger det till, Erica laga mat! Bara det är ett mindre under men jag vill bara att ni ska se hur det ser ut när Erica lagar mat.



Ser ni!?! Hon har tagit en tugga av korven och sedan börjat stekt den!
Dagens garv :) Tack lillasyster <3

Borta!!

Hej!

Min stora röda sportväska har försvunnit! Det är helt otroligt, jag fattar inte! Alla andra brukar lägga sina väskor ovanpå sina skåp men när jag ska göra något sådant så är det väl klart som faan att den ska försvinna. Nu är jag förbannad.
Någon som vet vad jag ska hitta på för att hitta den?

I måndags var jag och skaffade en bokningscylinder till motionsrummet i bostadsområdet men jag har inte fått den än, och mamma måste skriva på ett papper om ansvar, men det kan ju jag göra. Sedan gäller det ju bara att gå de hundra metrarna till stället för att boka tid och sedan måste man ringa nån snubbe om nycklar dit. Det är väl värst, vad pinsamt.

Nu ska jag äta lite tonfisksallad.
hejdå!

Nu är det slut på härligheten

Hej!

I fredags var min absolut sista vårshow. Det var jättekul och det gick asbra och jag lipade tills tre andra också grät. Det var så sorgligt. Efter Queen-projektet kommer jag att gråta också. Jag gillar inte när sådana roliga saker tar slut.

Imorgon är jag ledig, hela klassen har fått kompledigt. Najs :)
Så skolan börjar inte förän på tisdag och då ska hela dagen tillägnas till KLAMYDIA. Hela skolan ska lära sig om hur man skyddar sig mot klam.
Allvarligt alltså, vi är 16-20 år gamla, vi vet hur man undviker klamydia. Ha kondom och om man ändå har fått det ska man fixa penicilin. Men få det inte för ofta, då blir man steril.
Så, det tog två minuter att skriva, men det ska ta fem timmar att tala om för 1500 elever.

Jag kommer ju ta det här väldigt seriöst och gå dit jag måste men om jag måste gå en tipsslinga (som det ryktas om) så kommer jag nog att garva.

Aja, nu börjar Skins på v så jag ska lämna min trogna fan-skara.
Godnatt

RSS 2.0