Kräks och kalla vindar

 Hej,

Inatt var hyfsat hård, Connie kräktes tre gånger och Millie hade ingen blöja på sig (Oz glömde) vilket resulterade i en dyblöt säng. Alltså var alla trötta på morgonen så Sam och Oz gick inte till backen förän vid tolv, en hel förmiddag utan ansvar, ganska nice ändå :)

Vi har inte gjort så mycket idag, vi såg på film, jag försökte förgäves få i Connie lite lunch men det gick jävlars inte, inte ens mosad banan och mjölk vilket jag tycker att sjukmat fit for a king men inte för vår lilla prinsessa Constance :/

Vid tretiden gick vi ut, alla ordentligt påbylsade och gick till lekparken. Nästan samma minut som vi kom dit började Connie att gråta så efter tio minuter gick vi hem. Dessutom blåste det så att hon kiknade nästan hela tiden. Det var lite synd att vi var tvungna att gå hem för Millies skulle, hon hade så kul.  När vi kom hem kunde vi konstatera att Connies händer var jättekalla och hon var jättetrött. Hennes händer kunde jag inte ha gjort något åt för att ge henne två par vantar hade bara gjort att hon inte skulle kunnat röra på fingrarna och då hade hon blivit kall i vilket fall som helst men när vi kom hem och hon fick tillbaka värmen så somnade hon iaf.

Resten av kvällen har tillbringats framför datorn och alldeles nyss kräktes Lilltjomma igen, vi får hoppas att hon mår bättre imorgon.

Om alla barn i denna etta i alperna mår bra imorgon så ska vi kanske åka pulka imorgon, vi får se om Oz hinner köpa en pulka och skjärtlapp innan de drar iväg imorgon :)

Det var allt för mig denna gång, vi hörs väl imorgon :)
Ha det bra

Kommentarer
Postat av: Ylva

Hej! Låter som du har en rolig resa, synd bara att Connie är sjuk, måste var jättejobbigt att inte kunna göra något... Här i Hereford är det finväder i alla fall, när du kommer tillbaka ska vi köpa glass! :)



Ha det bra!

2010-03-09 @ 22:17:52
URL: http://aupairylva.blogspot.com
Postat av: Pappan

Tycker du kämpar bra med barnen. Synd att Connie blivit sjuk, å att Milli inte kunde åka skidor, med det var jusom du skrev litehårt att vara med franska skidlärare.



Kram på dej

2010-03-10 @ 14:57:22
Postat av: Lilian Nyberg

Usch va gräsligt, när ungarna kräks och inte mår bra. Men kämpa på, det blir nog bättre,ska du se.

Jag har skrivit många kommentarer, men inte lyckats

komma fram, men den här gången går det nog.

Gunnar och Therese var upp i helgen och hälsade till dej!

2010-03-10 @ 16:49:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0